top of page

Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer din PT kunna hjälpa dig att göra din träning motiverande och effektiv.

Din PT är en professionell träningspartner som hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång.

Personlig träning är ett härligt sätt att få ut maximalt av din träning. Har du väl börjat brukar det resultera i att du återkommer med jämna mellanrum.

En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilda ändamål, t ex gå ner i vikt eller springa maraton.

För att göra det enkelt för dig erbjuder vi även särskilda paketlösningar. 
 

En personlig tränare gör skillnad

Om du vill ha ut maximalt resultat av din träning så är personlig träning något för dig! En personlig tränare hjälper dig att nå dina mål genom gedigen kunskap inom styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning och näringslära.

Tillsammans skräddarsyr vi träningen efter dina specifika mål och förutsättningar. Vi använder lämpliga tester för att kunna utvärdera dina resultat.

Vi skapar motivation och inspiration för en bättre, effektivare och roligare träning.

  Det handlar om dig. Vi lockar fram glädjen och lusten att träna och ger dig stimulans att uppnå det du vill. Som personlig tränare ser vi var just du befinner dig och leder dig till nästa nivå på ett säkert, roligt och effektivt sätt.

En av våra viktigaste uppgifter är att guida, vägleda, inspirera, motivera och röja undan eventuella hinder som finns för att du ska uppnå dina mål och få fram atleten i dig.

  Hos oss får du hjälp i din målplanering. Att sätta mål ger energi, mening och lust i nuet. Därför ska målet kännas meningsfullt, vara tydligt och mätbart!     

Vem behöver en Personlig tränare?  

  • Som nybörjare har du mycket att vinna på att träna rätt från början. Du besparar dig många (ibland smärtsamma) erfarenheter och overksamma träningstimmar genom att träna med en PT.  

  • Befinner du dig på en mer avancerad nivå men fastnat i träningen kan du behöva någon utvecklar dig vidare. Vi analyserar din tidigare träningen och kosthållning för att se vad vi ska arbeta med för att ta dig till nästa nivå.
     

Oavsett träningsnivå behövs ibland en utomstående expert som ser över teknik, träningsprogram, övningsval och kosthållning och ser till att du utvecklas i den riktning du vill.
 


PRISER

30h 21 000 (675kr/h)
20h 14 500
10h 7500 (750kr/h)
5h 3800
1h 800
(träningsprogram för en 3-6 månaders period ingår i paket på 10h eller mer)
Kostrådgivning ha
r samma prissättning.
Bokad tid ska avbokas minst 24 timmar innan avtalad tid, annars debiteras timpriset. 

PERSONLIG TRÄNING

LINDA.jpg
blog_edited.jpg

PT kick-off med träning och/eller dans 1h 2500kr

Föreläsningar – Jobba med målsättning, hitta mentalt fokus, kost, hälsa & fysisk aktivitet, komma igång och hålla igång, hållningsförbättring, arbetsrelaterad träning för funktion och hållbarhet, mobilitet/flexibilitet i vardagen, prestation, viktminskning + skräddarsydda föreläsningar om kost & träning
Kontakta Linda för prisförslag

Gruppträning – trx,vipr, tabata, crossfit, senior, cirkel, core, spinning, jumping, bootcamp, linedance, mammaträning, outdoor training, funktionell träning
Kontakta Linda för prisförslag

Skräddarsyr både PT-träning och gruppträning till små och stora företag
Kontakta Linda för prisförslag

bottom of page