top of page

VARFÖR GRUPPTRÄNING?

1. Det är säkert
Våra gruppträningspass leds av utbildade instruktörer som kan hjälpa dig att hitta rätt position och utföra rätt teknik. På så sätt minskar risken för att du skadar dig. Det är dessutom vanligare att skada sig på grund av trötthet om man tränar ensam än i grupp.

2. Inga krav på förkunskap
Många är oroliga över att gruppträning inte är något för dem eftersom de inte har så mycket erfarenhet av träning. Men så är inte fallet. Gruppträning är till för alla. Hos oss har vi ett brett utbud av olika gruppträningsklasser och de allra flesta av dem lämpar sig för både nybörjare och mer erfarna motionärer.

3. Mer träningsvariation
När vi tränar varierat blir vi mer motiverade till att fortsätta bibehålla en hälsosam och aktiv livsstil. En stor fördel med gruppträningsklasser är att det finns så många olika klasser att välja mellan. Du kan enkelt kombinera olika pass. Lägg till gruppträningsklasser i ditt vanliga träningsschema för mer variation. Och om din motivation tryter kan du alltid testa en ny klass som du aldrig har testat förr.
 
4. Tiden går fort
De flesta av våra pass är på 25 minuter. Passen är effektiva, enkla och roliga. Det är enkelt att anpassa tempo och svårighetsgrad så det passar just din nivå.
 
5. Du blir inspirerad
När du tränar i grupp är det instruktören som bestämmer vad du ska göra. I många fall presenteras du för nya övningar som du kan ta med dig även när du tränar ensam, antingen i gymmet eller utomhus. Du blir inspirerad och hittar nya träningsmöjligheter som gör dig motiverad till att fortsätta träna. 

Hoppas vi ses i salarna!
 
 

 

bottom of page