top of page
Box-Mix.jpg
Dansa-Afro-960x540.jpg
Harmoni-Avspänning.jpg
Pulsträning.jpg
Harmoni-Kraft.jpg
STARK.jpg
Skivstång.jpg
Rörlighetsträning-960x540.jpg
jumping
Jumping fitness

Skonsamt för knä, bra för hjärta och hjärna och framför allt – konditionen förbättras SAMTIDIGT som du har fruktansvärt roligt! Som att vara barn på nytt!

TRX / TRX YOGA

TRX
Precis som Navy SEALS älskar TRX, så gör vi det också!
Hela kroppen får jobba, från våra stabiliserande små muskler till våra stora. Alla får vara med! Skonsam träning som tar där det ska! Prova du också!

TRX Yoga
Här jobbar i med lugna rörelser för mobilitet, flexibilitet och styrka. Allt med inspiration från yoga men med hjälpen från våra band. Balans och andning ligger i fokus. 

trx
Senior

Nu finns äntligen TIDEN till att göra allt det man velat göra! Självklart måste kroppen också hänga med, och därför ser vi till att utmana på rätt nivå, ge verktyg och redskap för att njuta av livet, barnbarn och världen runt oss!
En fika efteråt ger oss också möjlighet att knyta nya band. Vi har det bra vi!

SENIOR
Kickbox

Här tränas det på sparkar och slag med kombinationer av krokar, uppercuts och mycket mer. Härligt för självförtroendet och nyttigt för skelettet!

KICKBOX
RODD

Med en härlig blandning av fristående övningar bredvid vår maskin och en gedigen träning PÅ roddmaskinen får vi till ett helkroppspass som är både varierat, svettigt och framförallt ROLIGT!

RODD