top of page

VILL DU GÅ NER I VIKT?

Har du som mål att gå ner i vikt? Du är inte ensam! Vi hjälper ett stort antal personer varje år att gå ner i vikt och hitta sin hälsosamma trivselvikt.

 

När du ska lägga av dig några extrakilon handlar det om att etablera sunda vardagsrutiner. Det är vanorna du lever med varje dag som ger resultat. En sund kosthållning kombinerat med träning och vardagsmotion visar sig ofta vara nyckeln till framgång.

 

Hör av dig till oss, alla har olika mål, kroppar och träningserfarenhet så det är viktigt att du väljer rätt. Vi erbjuder fler olika koncept beroende på vilken anläggning du har närmst till och vilket mål du har.

 

Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig och presenterar de olika programmen vi har för dig.

Oavsett vilken dagsform du är i så finns det lösningar för dig.

154157401_716427985691349_33553929420257

Ni ska nu få möta Therese, som kontaktade oss för att komma igång med sin träning. Hon hade redan startat sin viktresa när hon blev medlem hos oss och gick vårt 8 veckors otränad program! Hon har försökt på många sätt att gå ner i vikt, sedan hon påbörjade det för ca 2 år sedan.

 

Under perioden med 8 veckors paketet fick hon höra om konceptet Weight trainer som är ett av våra koncept. Tråkigt nog gick Therese in i en period med sjukdomar, men denna kvinna har ett pannben av stål, det kan jag lova. Hon hade helt enkelt bestämt sig att förändra och förbättra sig själv och sin hälsa.

Då vägdes hon in på 89,3! Hon hade alltså redan lyckats gå ner en del. Idag, 11 veckor senare, väger hon 68 kg!! Jag som coach ser inte bara viktnedgången som en vinst, jag ser hur hela hon strålar, hur hennes beteende har förändrats, hur mycket starkare hon är idag, både fysiskt och mentalt! Det är häftigt att se hur vi kan förändra vår hälsa, med enorm vilja och kraft!

 

Bestäm dig och du är halvvägs där! Therese egna ord om resan; ”När programmet är slut om en vecka så har jag totalt gått ner 50 kg, med vilja och pannben men det allra viktigaste: INSIKT och kvarstående verktyg för att ALDRIG hamna i en osund livsstil igen. Den mentala träningen som ingår i programmet har gjort att hjärnan (mentala delen i det hela) hänger med på alla dessa förändringar.”

Är du redo för förändring?
Skicka intresseanmälan så berättar vi mer!
Intresseanmälan är ej bindande

Tack för ditt meddelande!

Jag gjorde den bästa investeringen i mitt liv!

 

Energicenter sökte personer som ville ändra sin livsstil, hälsovanor och träning. När jag fått de olika uppläggen presenterat var det ett enkelt val, vem vill inte investera i sin hälsa och uppnå välbefinnande?

Genom svett och vilja av stål tappade jag 14 kg på 12 veckor, jag mätte mig även med måttband hemma och har tappat 26cm i midjan. Efter en lång skadehistorik med min rygg hittade jag ett sätt som fungerat för mig, och jag kommer fortsätta kämpa tills jag når min målvikt. Jag vill tacka Energicenter med personal för möjligheten ni gett mig, all pepp, den roliga träningen, de lärorika föreläsningarna och framförallt gemenskapen vi 6 deltagare fick. Vi 6 investerade i våra liv och alla fick fantastiska resultat.

Jag rekommenderar detta till alla som är beredda att investera i sin hälsa, vill gå ner i vikt, bli starkare fysiskt och mentalt och hitta motivation och gemenskap!

/ Nöjd deltagare

bottom of page