top of page

FÖRETAGSTRÄNING

Träning behövs. Stressrelaterade sjukskrivningar har från 2012 ökat med 58 procent. Träning motverkar både stress och depressioner och det är väl dokumenterat att fysisk aktivitet minskar sjukskrivningar. Inom sjukvården är det numera vanligt att skriva ut fysisk aktivitet på recept för att minska ohälsa och sjukskrivningar. 
 

  • Träna på arbetstid. Den stora utmaningen är att nå de som känner sig främmande för träning. Ett sätt att nå de ovilliga är att förlägga träningen på arbetstid. För många företag innebär det en mer motiverad personal och färre sjukdagar.

 

  • Träna tillsammans. Ett annat sätt att motivera till träning är att företagets medarbetare tränar tillsammans. Mängden endorfiner som utsöndras vid gruppträning är klart högre än vid individuell träning. Dessutom, när friskvården genomsyrar hela företaget, inklusive ledet av chefer och mellanchefer, kommer så mycket annat med på köpet. Bättre ork så klart men också omtanke om varandra och gemenskap.


Vi erbjuder träning i grupp under ledning av erfarna coacher, där vi lär ut grunderna i skonsam och effektiv träning med bra teknik för ökad glädje och förbättrat resultat!

Hos oss kan ni bla välja bland jympa, dans, stationsträning, mage & rygg, yoga, pilates, spinning, indoor walking, x-fit, hiit och skivstångs klasser mm. Vi har ett brett utbud från nybörjare till elit.

Vi har föreläsning om hälsa och träning.

Nedan följer exempel på gruppträningar vi kan levererar till er arbetsplats:
Löpning (intervall- eller teknikfokus)
Promenad med inslag av styrka
Dynamisk styrka – styrka med kroppen som belastning
Yoga och pilates
Rörlighetsträning och stretching

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page