top of page

EC-ONLINE
Dina favoritpass hemma

Idéen med EC-online är att kunna erbjuda ett mer flexibelt sätt att hålla igång sin träning. Vi vet att många arbetar oregelbundna tider, reser i jobbet eller som i dessa Corona-tider har svårt att komma på våra live-gruppträningar. Vi tror att vi med denna tjänst kan hjälpa dig att hålla igång din träning och få den mer regelbunden.

SOM MEDLEM HAR DU TILLGÅNG TILL ÖVER 30 ONLINE PASS SOM STÄNDIGT FÖRNYAS OCH UPPDATERAS.
Filmen här är ett smakprov på vad vi har att erbjuda. Som medlem får du tillgång till alla våra onlinepass.

Vi erbjuder följande pass online.

 • Yoga - Många tror att yoga bara handlar om avancerade fysiska positioner, helst utförda av personer med kroppar som gjorda av gummi. Men det fina är att yoga är så otroligt mycket mer – de fysiska positionerna är bara en del, och de behöver inte vara avancerade alls.

 • Hiit & Tabata - High Intensity Intervall Training. Genom att träna på sitt absoluta max under några sekunder, upprepat under några intervaller, kan man både förbättra sin kondition, öka sin fettförbränning och träna upp musklerna. Fördelarna med denna träningsform är många!

 • Skivstång - Träning med skivstång är både roligt och ger mycket bra uthållighetsträning. Vi utför du traditionella skivstångs-övningar där du tränar efter egen förmåga och väljer själv hur mycket vikt du vill ha på din skivstång. Hela kroppen får en tidseffektiv genomkörare.

 • MLR är övningar för mage (M), lår (L) och rumpa (R). Det är är intensivt, glädjefyllt och effektivt. 

 • Mage - unktionella övningar som hjälper dig att stärka coremuskulaturen. En stark core ger dig inte bara en god hållning utan hjälper dig även att lyfta tyngre i gymmet och få ett bättre löpsteg. Kort sagt är en stark coremuskulatur grunden till en god hälsa. 

 • Pilates - Pilates är träning som utgår ifrån kroppens mittparti och du anpassar själv rörelserna efter din egen förmåga. Du får Kroppskontroll, förbättrad hållning, fokus och ett inre lugn. 

 

 • Booty - Här tränar du rumpa och lår i en hejdundrande fart. Med hög glädjefaktor känner vi kombinationen av brännande rumpmuskler och svettpärlor i pannan. Till peppig musik är målet att forma nederdelen av kroppen tillsammans i ett häftigt pass!

 • Seniorträning - Glädjefylld och anpassad träning för dig som är 60+. Att kunna reagera snabbt om olyckan är framme kan minimera skador och åkommor. Med en ökad balans minskar även risken för att trilla. Träning ger så många fördelar, häng med du också!

 • Kettlebell - Träna styrka, uthållighet och explosivitet med kettlebells. Att träna med kettlebells är en funktionell, effektiv och dynamisk träningsform och det går att variera träningen i oändlighet. Vårt Kettlebell-pass riktar sig till dig som vill träna styrka, uthållighet och explosivitet.

 • Dans - För dig som gillar att röra dig och dansa loss till de bästa danslåtarna. Vi varva nya med gamla låtar, en skön mix av favoriter. Musiken är i centrum och dess karaktär sätter prägel på dansrörelserna. 

 • Spinning - Du cyklar till inspirerande musik i olika tempo och motstånd. Tungt upp för backar, hög tempo för hög puls. Det är stor variation och effektiv träning. Glöm inte vattenflaskan!

 • Indoor walking - Här tränar du stående på en sk. "Crosstrainer", där överkroppen aktiveras i rörelser som kan liknas vid stavgång. Du arbetar i intervaller där arbetet sker efter din egen förmåga och det är hela tiden din egen upplevda ansträngning som styr. Det är en skonsam träningsform som passar alla som vill få bättre kondition snabbt.

 • Step - Träning upp och ner på en steplåda är väldigt effektivt och roligt. Du får enkel och följsam konditionsträning som ger bra flås. 

bottom of page