Energicenter Kävlinge

"Family gathers here"

2018-05-21 / Linda Nygren

Ytterligare en blogg på ytterligare ett gyms hemsida. Suck.

Ingen fara, jag tänkte likadant själv; så hur ska vi göra för att detta ska vara just den bloggen ni väljer att följa?
”Bra övningar i gymmet, DET behöver vi.”. Ja, med det är väl också det vanligaste innehållet på bloggar kopplade till en gymkedja eller gymbutik och nu vill vi ju inte VARA som alla andra så i det träsket tänker vi inte stanna. Någon övning då och då kan självklart spica upp det hela lite men nåt mer innehåll ska vi ha.
Vad tror ni om det här: jag tänker mig något i stil med de goodybags man får när man kommer till mässor och evenemang av alla de slag. Alltid får man en påse med en massa spännande i – något relaterat till evenemangets syfte, något för de små som ”måste följa med” (eller till de stora om eventet är för de små!), något när man blir hungrig, något för gemenskapskänslan, något man får klura på när man har dötid och så klart något från sponsorerna som vill synas. ALLA vill faktiskt HA en goodybag för man vet att där finns alltid NÅT man gillar och nåt man kan sysselsätta sig med. Det andra slänger man. Eller i detta fall skippar ni att läsa.
Så här i uppstarten är det också bra att höra vad ni som är medlemmar och ni som funderar på att bli medlemmar faktiskt vill läsa om - skriv gärna önskemål antingen i mail eller som kommentar på blogginlägget! Jag har i snart ett år kombinerat gymägande PT-verksamhet med kuratorjobb och jag tror jag kan koppla ALLT i livet till fysisk och psykisk hälsa – så bring it on så skriver jag!
Kanske vi till och med vill ha någon annan till att gästskriva ibland? Vi har bl.a. fantastiska wellnesslinn (instagram) som kör yoga hos oss, och entusiasmerande Emma (ecrun_emma) som bl.a. håller i sommarens löpkurs. Kom med era förslag!